Porsche Boxster Speedster in ontwikkeling

porsche_boxster_speedster
De Porsche Boxster zal binnenkort vervangen worden, maar afscheid nemen doet hij in stijl: met de Porsche Boxster Speedster.

De looks van de Porsche Boxster Speedster zullen drastisch veranderen, zo zal hij twee nieuwe rolbeugels krijgen, zoals de Porsche 911 Speedster die kreeg in de jaren tachtig. Ook de aerodynamica zal geoptimaliseerd worden, om zo net vlot genoeg met je haren in de wind te kunnen rijden.

Onder de motorkap zal dezelfde 3.4 liter zescilindermotor liggen die in de Porsche Boxster S Porsche Design Edition 2 ligt. Die braakt zo’n 300 pk uit. Tegen de IAA in Frankfurt zal de wagen afgewerkt zijn, om te schitteren op het podium. (via AutoExpress)

Porsche Boxster Speedster

Porsche Boxster Speedster

Porsche Boxster Speedster

Deel dit bericht:

1 reactie op "Porsche Boxster Speedster in ontwikkeling"

  1. XliljeezyX 01-05-2009 om 13:36

    en toch blijf ik hem te lelijk vinden.. maar het is in iedergeval beter dan een cayenne.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...