Kia MPV tegen 2009

kia_no3_concept1
De Kia N°3 Concept stond begin dit jaar nog in Genève, binnenkort zal er een productiemodel in de showroom staan.

Kia is druk bezig met haar gamma uit te breiden en zal tegen het eind van dit jaar nog een kleine MPV, die gebaseerd is op de Kia N°3, in de showroom zetten. Ook het panoramadak dat ons wel wist te bekoren, zal zijn ingang vinden op het uiteindelijke productiemodel, al zal de opvallende diagonale scheidingslijn niet terug te vinden zijn.

De concurrenten van de Kia N°3 zijn de Citroën C3 Picasso en de Opel Meriva. Het productiemodel zien we normaal op de IAA in Frankfurt voor het eerst, tegen december zal de wagen te koop zijn. Een naam heeft de wagen nog niet gekregen, of we zijn er alleszins nog niet van op de hoogte. (via AutoWeek)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...