Spyshots: BMW X1

bmw_x1_header_2
Onlangs werd de BMW X1 gespot op straat, tijdens de opnames van een promotiefilmpje.

De BMW X1 die we hier zien lijkt bijzonder goed op de BMW X1 Concept, die BMW tijdens het autosalon van Parijs voorstelde in 2008. De grootste verandering van de X1 die we hier zien tegenover het concept is de grille, die met chroom werd afgewerkt.

De wagen zal verkrijgbaar zijn met een waaier aan motoren, waaronder allicht bijhoorlijk veel turbogeblazen motoren. Verder is het waarschijnlijk dat de X1 vroeg of laat een hybride aandrijving zal krijgen. De standaard X1 zal achterwielaangedreven zijn, uiteraard is vierwielaandrijving of xDrive zoals BMW dat noemt, verkrijgbaar als optie.

Opvallend is dat de BMW X1 slechts 108mm korter zal zijn dan de BMW X3. De X1 staat op het platform van de BMW 3-Reeks, dus veel verschil met de X3 is er niet. Enkel dan dat de BMW X1 er toch een stuk fraaier uitziet dan de BMW X3. (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...