Porsche Carrera GT door Konigseder

Carrera GT - Konigseder
Sommigen zijn nooit tevreden. En voor die personen heeft de Australische tuner Königseder een visuele update klaar voor de Carrera GT.

Ook al is deze al 3 jaar uit productie, het blijft de meest krachtige Porsche ooit gemaakt. Met de update van Königseder zal je Carrera GT zich direct onderscheiden van anderen. Het uiterlijk is volledig veranderd, en ziet er best goed & agressief uit, wat moet op zo’n krachtige supercar. Er is een nieuwe voor- & achterbumper, bredere sideskirts, grotere luchthappers, een gigantische spoiler & een nieuwe diffusor.

Jammergenoeg hebben ze de wagen motorisch met rust gelaten, maar bij een Carrera GT is dat ook niet zo erg. Voor wie de kracht van deze Porsche onbekend is, bekijk gerust deze video waarbij Jeremy Clarkson de machtige V10 met 612pk probeert te temmen. Over een prijs is niets bekend, maar dat is minder van belang als je een supercar hebt. Het kleur zou ik wel direct laten veranderen, tenzij ik zou emigreren naar Nederland.

Bij deze: GroenLicht aankooptip voor Christijan Albers

Carrera GT - Königseder

Carrera GT - Königseder

Carrera GT - Königseder

Carrera GT - Königseder

Carrera GT - Königseder

Carrera GT - Königseder

Deel dit bericht:

1 reactie op "Porsche Carrera GT door Konigseder"

  1. XliljeezyX 30-04-2009 om 22:43

    geef me dat het pakketje van gemballa!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...