Gespot: BMW 5-Reeks

bmw_5-reeks_spyshots
De volgende generatie BMW 5-Reeks rijdt al rond op de Belgische wegen, weliswaar met een hele hoop camouflage aan.

Deze zwaar gecamoufleerde BMW 5-Reeks werd gespot op de E40, waar de befaamde Belgische-wegennettest gedaan wordt, om te kijken of de BMW 5-Reeks ook het Belgische wegennet aankan. Als dat lukt, kan elk ander wegennet geen enkel probleem zijn, aangezien het Belgische wegdek er algemeen genomen slecht bijligt.

Over de buitenkant  van de nieuwe 5-Reeks kunnen we nog niet bijster veel zeggen, gezien de zware camouflage, maar wie een impressie wil zien, kan altijd terecht op deze pagina. Het gamma van de BMW 5-Reeks zal overigens nog worden aangevuld door de BMW 5-Reeks GT.

Normaal zien we de BMW 5-Reeks zonder camouflage op het autosalon van Frankfurt. De verkoop zou moeten starten tegen het begin van 2010. Het motorenpallet begint bij een 2.0 liter motor en eindigt bij een V8-motor, die de V10 van de BMW M5 zal vervangen. Met dank aan Dries VDV.

Spyshots BMW 5-Reeks

Spyshots BMW 5-Reeks

Spyshots BMW 5-Reeks

Spyshots BMW 5-Reeks

Deel dit bericht:

3 reacties op "Gespot: BMW 5-Reeks"

 1. Benji 28-04-2009 om 19:32

  Die witte heeft nog iets met zijn paintjob..
  Volgend jaar in het overzicht!

 2. Dries 29-04-2009 om 8:02

  Ik denk zelf dat die witte een 5 GT is. Want deze had een volledig andere lijn en omvang dan de andere 2.

 3. MRM 29-04-2009 om 10:49

  dat klopt volledig 😉
  hij is ook nog meer gecamoufleerd.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...