Carlsson Mercedes E-Klasse

carlsson_mercedes_e-klasse
Een Mercedes E63 AMG te duur, een AMG-pakket niets voor jou én de Mercedes E-Klasse te standaard? Tijd voor een Carlsson dan!

Carlsson heeft de E-Klasse duidelijk een flink stuk sportiever gemaakt, zo getuigen de verticale dagrijlichten, de nieuwe bodykit én het vervangen van de ster door het Carlsson-logo. De luchtinlaten aan de voorkant werden uit andere materialen vervaardigd, wat de wagen een nog sportievere indruk geeft.

De wagen hangt een stuk lager tegen de grond (43mm) en de zijkant kreeg aangepaste zijbumpers, die de wagen breder doen lijken. De gigantische luchtinlaten aan de zijkant tonen dat het niet om een standaard E-Klasse gaat. Achteraan wordt dat bewezen door de diffusor en de kofferspoiler.

Aan de binnenkant werden er nieuwe pedalen geïnstalleerd die extra grip geven. Verder zijn er hier en daar nog wat ingrepen gebeurt die je het gevoel geven in een sportief model te zitten. Om dat gevoel volledig waar te maken, levert Carlsson extra vermogen aan verschillende modellen. Zo krijgt de E 250 CDI BlueEFFICIENCY 40 pk extra, na een kleine ingreep. De E 350 BlueEFFICIENCY krijgt 46 pk extra en de E500 krijgt een upgrade van 55 pk. (via 4Wheels)

Carlsson E-Klasse Mercedes

Carlsson E-Klasse Mercedes

Carlsson E-Klasse Mercedes

Carlsson E-Klasse Mercedes

Carlsson E-Klasse Mercedes

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...