Advertorial: Volvo DRIVe

Volvo DRIVe gamma
Volvo heeft met zijn DRIVe-gamma de ideale mix tussen milieuvriendelijkheid en rijplezier gevonden, de C30, S40 en V50 DRIVe stoten maar 104 gram CO2 uit per kilometer en dat is fiscaal zeer interessant.

De Volvo C30, S40 en V50 DRIVe beschikken allen over een 1.6 dieselmotor (105 Pk/240 Nm) met een CO2-uitstoot van 104 gram/km en een verbruik van 4,5 liter per 100 kilometer. Die lage verbruikscijfers werken uiteraard direct door op de gebruikskosten. Dat betekent blijven rijden terwijl anderen tanken.

De beperkte uitstoot van 104 gram per kilometer zorgt in België voor een belastingsvermindering van 15% en in Nederland voor een fiscale bijtelling van slechts 20%. Het DRIVe-gamma is ook zakelijk zeer interessant want de lage kosten vertalen zich ook in de leasetarieven.

De bijzondere zuinigheid van deze auto’s wordt onder andere bereikt door technische aanpassingen aan de aërodynamica. Zo is het onderstel verlaagd, is de grille deels gesloten en staat de auto op banden met een extra lage rolweerstand. Daarnaast zorgt het Start/Stop systeem voor een belangrijke emissie-reductie van circa 5%. Kijk snel hier voor meer informatie!

Volvo DRIVe gamma

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...