Spyshots: Audi A5 Sportback

audi_a5_sportback1
Van de Audi A5 Sportback zagen we al eens spyshots, maar diegene die we nu vonden, zijn een stuk minder verhullend.

Audi gaat op basis van de Audi A5 een vierdeursversie gaan bouwen, die de Audi A5 Sportback zal gaan heten. Voor meer nieuws over die Audi A5 Sportback kan je hier terecht. De Audi A5 Sportback is – uiteraard – gebaseerd op de Audi A5, alleen is de Sportback meer op de Audi A4 gaan lijken. De vormen aan de achterkant zijn weliswaar nog redelijk vlot te onderscheiden van de Audi A4, maar het minder geoefende oog zal wellicht problemen hebben beide modellen te onderscheiden.

Audi denkt duidelijk vooruit, want waar BMW helemaal géén vierdeurscoupé heeft, en Mercedes er slechts 1 heeft – de Mercedes CLS – zal Audi er binnenkort twee kunnen aanbieden, de Audi A5 Sportback en grote broer: de Audi A7. Onder de motorkap komen een hele hoop V6- en V8-motoren te liggen, die we van de Audi A5 kennen. Normaal zouden we tegen het autosalon van Frankfurt meer moeten weten. (via AutoExpress)

Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback

Deel dit bericht:

4 reacties op "Spyshots: Audi A5 Sportback"

 1. PJS 23-04-2009 om 19:04

  Het lijkt meer op een vroege Audi A4 Facelift of een Audi A5 Sportback in A4 “Mule”. Time will tell…

 2. Willem 23-04-2009 om 20:56

  Hoewel het overduidelijk een Audi is, lijkt het wel alsof er een Renaultembleem op hangt!

 3. XliljeezyX 23-04-2009 om 21:08

  Waarom dit nou?
  als je een sedan wil koop da een a4 of a6..

  @willem
  ja dat lijkt er inderdaad op.

 4. joske 24-04-2009 om 9:00

  dit zal toch kort bij de definitieve versie zijn, koffer lijkt me stukje korter dan A4

Reageer

Reactie aan het plaatsen...