Nissan GT-R nu nog sneller rond de Nurburgring

Nissan GT-R Nurburging
Dat de Nissan GT-R snel is wisten we al langer, de wagen deed eerder een rondje Nürburgring in 7:29 en doet daar nu 1,5 seconden van af.

Onder leiding van GT-R ontwikkelingschef Kazutoshi Mizuno werd de Nissan GT-R nog wat sneller rond de Nürburgring gestuurd, de wagen werd daarvoor nog beter afgesteld waardoor 5 pk werd gewonnen en het totale vermogen op 485 pk komt. Ex-formule 1 coureur Toshio Suzuki zat achter het stuur van de GT-R en noteerde een rondetijd van 7:27.56, een verbetering van 1,5 seconden. De Nissan GT-R geeft daarmee de Porsche 911 GT2 nogmaals lik op stuk, de GT2 doet de ring in 7 minuten en 32 seconden.

Nissan heeft zijn pijlen nu vooral gericht op de Corvette ZR1, deze heeft 7:26.40 nodig om rond de Nürburgring te komen. Volgens Nissan moet het lukken om de ZR1 te verslaan want ondanks het feit dat het circuit er door het goede weer droog bij lag was er toch nog veel zand en stof op de baan, binnenkort zal Nissan dus nogmaals pogen de ZR1 te verslaan. To be continued…

Nissan GT-R Nurburging

Nissan GT-R Nurburging

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...