15 Aston Martin Rapide’s komen naar Belgie

Aston Martin Rapide
Een auto kopen zonder te weten hoe hij er eigenlijk uitziet gebeurt wel ‘ns vaker bij dure merken. 15 Belgen besloten dat te doen met een Aston Martin Rapide.

15 stuks zijn er al besteld, dus de kans is groot dat er naast die exemplaren nog enkele bij zullen komen, wat het vermoedelijke aantal Rapide’s in België op termijn naar ongeveer 25 exemplaren zal brengen. De prijs van zo’n exclusieve vierdeurscoupé bedraagt in België zo’n €200.000. Onze noorderburen zullen ongeveer €380.000 moeten betalen, wat te wijten is aan de zware belastingen die Nederland op dergelijke wagens heft.

Aston Martin is de Rapide foto per foto aan de pers aan het tonen, dus binnenkort zullen we allicht een volledig beeld van de Rapide krijgen. Voor een bijzonder getrouw beeld van de Aston Martin Rapide kunnen we weliswaar terecht bij het conceptmodel dat enkele jaren geleden werd voorgesteld, het productiemodel zal daar namelijk nauwelijks van afwijken. Natuurlijk kan je ook even een kijkje nemen naar de spyshots van een nauwelijks gecamoufleerde Rapide. (via HLN)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...