MG6 Concept klaar voor Shanghai

MG6 Concept
Op het autosalon van Shanghai zal MG de MG6 Concept onthullen, een sportief en fris ogend concept. 

April is naast het autosalon van New York ook de maand waarin het autosalon van Shanghai plaatsheeft. Daar zal MG de MG6 Concept voorstellen. MG werd overgenomen door een Chinese autobouwer maar het lijkt erop dat de MG6 Concept één van de meest westerse concepten ooit zal worden van een Chinees automerk. Op de eerste schetsen zien we namelijk een sportief en stoer ogend concept. Hopelijk kan de MG6 Concept de verwachtingen inlossen.

Alle modellen die MG momenteel produceert zijn nog op basis van oude MG en Rover ontwerpen. De MG6 Concept wordt de eerste nieuw getekende wagen die de MG badge zal dragen in meer dan 10 jaar. Hopelijk komen er nog meer veelbelovende concepten van het Chinese MG overwaaien. (Via: MotorAuthority)

MG6 Concept

Deel dit bericht:

1 reactie op "MG6 Concept klaar voor Shanghai"

  1. XliljeezyX 08-04-2009 om 8:22

    Zeer strak ontwerp!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...