Land Rover Discovery facelift

Land Rover Discovery 4 Facelift
Nu we de facelift van de Range Rover en Range Rover Sport al achter de kiezen hebben rest ons enkel nog de facelift van de Land Rover Discovery.

Net als de Range Rover en Range Rover Sport is de Discovery nu ook beschikbaar met een nieuwe 5 liter V8 die de vorige 4.4 liter V8 moet vervangen. De nieuwe V8 zorgt voor 25% meer vermogen en 19% meer koppel, dat komt neer op 375 pk en 508 Nm. Samen met de nieuwe automatische zesbak sprint de Discovery van 0 naar 100 km/u in 7,6 seconden. In België krijgen we ook een 3 liter TDV6 met twee turbo’s en een vermogen van 245 pk.

Het terreinrespons-systeem is ook verbeterd met de toevoeging van Sand Launch Control, deze zorgt ervoor dat men niet meer in het zand kan zakken. Andere veiligheidsfuncties zijn een achteruitrijcamera, hill descent control en Dynamic Stability Control (DSC).

Aan de buitenkant zien we vooraan en achteraan nieuwe LED lichten, een nieuwe voorbumper en 19″ velgen (optioneel 20″). Binnenin vinden we de grootste verandering, het interieur werd opgewaardeerd om nog comfortabeler te zijn met functies als een verwarmd multifunctioneel stuur, LED verlichting aan de deurklinken, een LCD touch-screen en USB en iPod compatibiliteit. (Via: WCF)

Land Rover Discovery 4 Facelift

Land Rover Discovery 4 Facelift

Land Rover Discovery 4 Facelift

Land Rover Discovery 4 Facelift

Land Rover Discovery 4 Facelift

Land Rover Discovery 4 Facelift

Land Rover Discovery 4 Facelift

Land Rover Discovery 4 Facelift

Land Rover Discovery 4 Facelift

Deel dit bericht:

1 reactie op "Land Rover Discovery facelift"

  1. maxim 09-04-2009 om 13:39

    land Rover en Range Rover hebben echt goede facelifts !

Reageer

Reactie aan het plaatsen...