Facelift: Range Rover Sport 2010

Range Rover Sport Facelift 2010
Naast de gewone Range Rover heeft Land Rover ook de Range Rover Sport een facelift gegeven.

Onder de motorkap kunnen we net als bij de gewone Range Rover kiezen tussen een natuurlijk geblazen 5 liter V8 met 375 pk en een Supercharged V8 met 510 pk. De sprint van 0 naar 100 km/u is bij de eerste voorbij in 7,2 seconden en bij de tweede in 5,9 seconden.

De facelift houdt in dat de koplampen nu gebruikmaken van LED techniek en dat de grille nu uit twee in plaats van drie horizontale lamellen bestaat. Verder zijn de bumpers aangepast en zien we achteraan vernieuwde achterlichten. Ook binnenin werden enkele aanpassingen doorgevoerd: er wordt gebruik gemaakt van kwalitatievere materialen en het geheel werd nog beter afgewerkt dan voorheen. (Via: Leftlanenews)

Range Rover Sport Facelift 2010

Range Rover Sport Facelift 2010

Range Rover Sport Facelift 2010

Range Rover Sport Facelift 2010

Range Rover Sport Facelift 2010

Range Rover Sport Facelift 2010

Range Rover Sport Facelift 2010

Range Rover Sport Facelift 2010

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...