Maserati GranTurismo MC GT4

Maserati GranTurismo MC
Maserati heeft zijn racewagen klaar voor het Europese GT4 racekampioenschap, de wagen is gebaseerd op de GranTurismo MC Corse Concept.

De GranTurismo MC is volledig vervaardigd uit carbonvezel en beschikt over lichtgewicht racewielen, kuipzetels met zespunts harnas en een brandstoftank van 120 liter. Onder de motorkap vinden we de vertrouwde 4.7 liter V8-motor. Hoeveel vermogen deze motor zal hebben in de GranTurismo MC is niet vrijgegeven, in de MC Corse Concept lag het vermogen op 450 pk, we verwachten dus gelijkaardige waarden.

De GranTurismo MC krijgt een zestraps versnellingsbak met schakelflippers die achteraan de wagen geplaatst wordt voor een ideale gewichtsverdeling. De Maserati GranTurismo MC wordt vanaf oktober verkocht voor 135.000 euro per stuk. (Via: LeftLaneNews)

Maserati GranTurismo MC

Deel dit bericht:

1 reactie op "Maserati GranTurismo MC GT4"

  1. XliljeezyX 07-04-2009 om 22:02

    Perfect! hij is nog niet helemaal af..
    is mis een laag spoilertje op de klep..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...