Gelekt: BMW X6 M

BMW X6 M Gelekt
Carscoop heeft de officiële foto’s van de BMW X6 M weten te bemachtigen voor zijn onthulling op het autosalon van New York op 9 april.

Onder de motorkap van de BMW X6 M vinden we een 4.4 liter twin-turbocharged V8 met 550 pk. Dezelfde motor zal te vinden zijn onder de X5 M die samen met de X6 M onthuld zal worden. Die 550 pk zal ervoor zorgen dat de X6 M in minder dan 5 seconden van 0 naar 100 km/u zal kunnen sprinten, dit in vergelijking met de tot nu toe krachtigste X6 die met 408 pk in 5,4 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u sprint.

Aan de mechanische kant van de zaak heeft BMW ook gedacht, met een upgrade van het rem- en stuursysteem en en stijvere en sportievere ophanging. Aan de buitenkant heeft BMW’s M divisie de X6 M uitgerust met een sportievere bodykit met nieuwe bumpers, luchtinlaten, een nieuwe grille, vijfspaaks lichtmetalen velgen en twee dubbele uitlaatjes. Binnenin krijgt de bestuurder sportstoelen, een nieuw stuurwiel en een aangepast instrumentenpaneel. (Via: Carscoop)

P.S. Hier wordt er afgeteld naar de X5 M en X6 M.

BMW X6 M Gelekt

BMW X6 M Gelekt

BMW X6 M Gelekt

BMW X6 M Gelekt

BMW X6 M Gelekt

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gelekt: BMW X6 M"

  1. Arjan 04-04-2009 om 11:15

    Zó mooi, een echte BMW X6 M en X5 M. Ik zou er zo één willen hebben. Als ik mocht kiezen zou ik voor de X6 gaan.

  2. XliljeezyX 04-04-2009 om 12:42

    Heb toch liever een ML63 AMG.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...