Ford Focus X Road op de AutoRAI

Ford Focus X-Road
Ford heeft een extra concurrent klaar voor de Audi A4 Allroad en de Saab 9-3X: de Focus X Road.

De Ford Focus X Road staat momenteel op de AutoRAI en wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 300 stuks. Daarnaast wordt de wagen enkel verkocht in Nederland. Onder de motorkap vinden we een 1.8 liter Flexifuel-motor met 125 pk. Deze motor kan zowel op benzine als bio-ethanol rijden en draagt het groene energielabel B.

De Focus X Road is gebaseerd op de Focus Wagon Titanium maar onderscheidt zich door een robuuste bodykit met stoere zwarte voor- en achterbumpers. Verder zien we 17″ lichtmetalen velgen en een zwarte dakreling die samen met de zilveren metaallak het geheel afmaakt.

De Focus X Road is zeer compleet uitgerust met airco, elektrische ruiten, elektrische voorruitverwarming, regensensor, automatische lichten, elektrische buitenspiegels, sportieve voorstoelen, cruise control en een audiosysteem met CD-speler en AUX-aansluiting. Voor 500 euro meer krijg je er nog een Business Pack met navigatiesysteem en Bluetooth bovenop.

De oplage van de Ford Focus X Road is gelimiteerd: er worden maar 300 stuks geproduceerd en deze zijn enkel in de Nederlandse showrooms te koop. De vanafprijs is zeer competitief: 25.175 euro (Incl. BTW en BPM)

Ford Focus X-Road

Ford Focus X-Road

Ford Focus X-Road

Ford Focus X-Road

FORD INTRODUCEERT DE NIEUWE FOCUS X ROAD 

• Stoere, opvallende Ford Focus Wagon
• Gelimiteerde oplage van 300 stuks
• Zeer compleet uitgerust
• 1.8 16v 125 pk sterke Flexifuel-motor met groen B-label

De nieuwe Focus X Road is een stoere, opvallende Ford die is gebaseerd op de zeer compleet uitgeruste Focus Wagon Titanium. De X Road onderscheidt zich van de reguliere Focus door zijn robuuste bodykit met stoere zwarte voor- en achterbumpers en de zwarte afwerking van de portieren en zijpanelen. Deze in gelimiteerde oplage geproduceerde Focus X Road wordt aangedreven door de 1.8-liter 125 pk sterke Flexifuel-motor die zowel op reguliere loodvrije benzine als op bio-ethanol kan rijden.

De Ford Focus X Road is een speciale, gelimiteerde versie die het stoere en robuuste karakter van de Focus verder accentueert. Met zijn speciale bodykit met ‘off-road’ look onderscheidt hij zich nadrukkelijk van de normale Focus. De fraaie 17″ lichtmetalen velgen en de zwarte dakrelings maken de in Moondust Silver metaallak gespoten X Road helemaal af.

Zeer compleet uitgerust
De Focus X Road heeft niet alleen een stoere en opvallende uitstraling, maar is ook zeer compleet uitgerust. De X Road is gebaseerd op de Titanium uitvoering en beschikt onder andere over DEATC (gescheiden automatische airconditioning), elektrisch bedienbare portierramen rondom, elektrische voorruitverwarming, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, automatisch inschakelende dimlichten, elektrisch bedien- en verwarmbare buitenspiegels, sportieve voorstoelen, cruise control en een audiosysteem met CD-speler en AUX-aansluiting.

Tegen een meerprijs van slechts € 500,- is de Focus X Road te voorzien van het interessante Business Pack, dat bestaat uit een geavanceerd navigatiesysteem met 5-inch kleurendisplay, USB-aansluiting, Bluetooth telefoonverbinding voor hands-free telefoneren en Voice-control bediening van de telefoon, het navigatiesysteem, de klimaatregeling en het audiosysteem.

1.8 16v Flexifuel motor
De Focus X Road maakt zijn robuuste verschijning waar met krachtige en levendige prestaties. Deze stoere Focus wordt namelijk aangedreven door de bekende 1.8-liter 125 pk sterke Flexifuel-motor die zowel op reguliere loodvrije benzine als op bio-ethanol kan rijden. De Ford Focus X Road draagt een groen energielabel B.

Gelimiteerde oplage
De Ford Focus X Road beleeft zijn Nederlandse debuut tijdens de AutoRai en wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 300 stuks. Deze nieuwe Ford staat medio juli in de Nederlandse showrooms voor de zeer competitieve vanafprijs van € 25.175,- inclusief BTW en BPM.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Ford Focus X Road op de AutoRAI"

  1. XliljeezyX 03-04-2009 om 21:39

    Stom plastic.
    ik denk dat ford hier niet goed aan doet.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...