Spyshots: Audi RS3

audi-rs3-515
Na de Audi RS4, RS6 en de RS5 (in wording) stellen we u nu de Audi RS3 voor!

Eerder deze week toonden we al spyshots van de Audi RS5, deze keer is het de beurt aan de voorlopig kleinste Audi. De S versie van deze A3 bestaat al enige tijd, deze beschikt over de geblazen tweelitermotor (265 pk) die we ook in de Audi TTS terugvinden. Er gingen al geruchten de ronde dat Audi bezig was met de 340 pk sterke vijfcilinder van de TT RS in de A3 te lepelen, maar nu hebben we ook beelden van deze RS3 in wording. Deze foto’s werden genomen in de buurt van de Nürburgring…

Op het eerste zicht oogt de RS3 zeer bescheiden. Aan de voorzijde zien we dezelfde voorgevel als die van de S3, echter zonder de mistlampen. Deze zullen waarschijnlijk moeten wijken voor grotere koelopeningen om de motor van de nodige frisse lucht te voorzien. De zilverkleurige spiegels zijn standaard op alle (R)S versies bij Audi. Zijdelings vallen vooral de mooie 19 duims velgen op die deel uitmaken van het standaard velgenpallet van Audi, maar wel een maatje groter zijn dan die van de S3. De achterzijde is identiek aan die van de S3, geen al te bijzondere “kont” dus.

Voorlopig is de RS3 dus nog een licht aangepaste S3 maar laat ons hopen dat dit niet al te lang meer zo blijft! (via Autoweek)

audi-a3-rs-5

audi-a3-rs-4

audi-a3-rs-1

Deel dit bericht:

2 reacties op "Spyshots: Audi RS3"

  1. XliljeezyX 01-04-2009 om 11:57

    Gaat zeker een goeie concurent worden voor de Focus RS.

  2. _________ 01-04-2009 om 14:50

    ziet er wel strak uit, een nieuwe hot hach

Reageer

Reactie aan het plaatsen...