Schrapt Ford de Fiesta RS?

Ford Fiesta
Volgens het Britse Evo Magazine zal de Ford Fiesta RS het levenslicht niet zien, de “hot hatchback” wordt geschrapt door de crisis.

Ford bracht eind vorig jaar wel nog de Ford Focus RS op de markt maar het lijkt erop dat er geen RS-versie zal komen van de Ford Fiesta. De reden hiervoor is niet echt verrassend: de ontwikkeling is te duur, er is te weinig vraag en we leven nu eenmaal in slechte economische tijden.

Gelukkig is er nog geen officieel bericht van Ford gekomen die stelt dat de Fiesta RS er niet zal komen. Fans kunnen dus blijven hopen dat er -misschien iets later- een Fiesta RS komt. Als hij er zal komen wordt onder de motorkap een 2 liter turbo verwacht met 200 pk. Wil je toch wat extra sportiviteit geven aan je Ford Fiesta dan kan je gelukkig altijd nog langsgaan bij Loder1899.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Schrapt Ford de Fiesta RS?"

  1. XliljeezyX 31-03-2009 om 15:37

    Als hij er niet komt zou het wel jammer zijn voor de “jeugd” want de focus RS is vrij prijzig

  2. Tim db 01-04-2009 om 0:22

    bwa, de focus rs is echt scherp geprijsd!
    enkel de BIV houdt me hier tegen!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...