Infiniti Essence komt er niet


De Infiniti Essence, het conceptmodel dat Infiniti op het autosalon van Genève toonde, zal nooit in productie gebracht worden.

De nieuwe Essence was enkel een designstudie en niets meer. Infiniti zal dus niet met een nieuw model komen, maar er zullen wel verschillende stijlkenmerken van deze studie terug te vinden zijn in toekomstige modellen van Infiniti.

Niet alleen de styling, maar ook de techniek onder die styling zal terugkeren in andere modellen. De wagen is een parallel-hybride (de elektromotor is een zelfstandige eenheid in de aandrijflijn) en beschikt over een 3.7 liter V6 motor met twee turbo’s die 440 pk levert en een elektromotor die 160 pk levert. Beide motoren beschikken over een versnellingsbak met dubbele koppeling. We weten dus wat er ons te wachten staat wanneer de nieuwe modellen van Infiniti gelanceerd worden. (via AutoWeek)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Infiniti Essence komt er niet"

  1. XliljeezyX 31-03-2009 om 22:26

    Dat is wel jammer dat zulk soort modellen bijna nooit het productie stadium halen.
    Ze zetten een goed concept neer en dan hoor/lees je later dat het nooit in productie zal gaan voor de komende jaren maar wel de techniek toegepast zal worden op anderen modellen. Tot nu toe vind ik dit concept mooier dan de modellen die nu in productie zijn bij infiniti.

  2. Ruben 01-04-2009 om 11:16

    Dood doodjammer !!! Waarom? Zo’n beauty?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...