BMW 5-Reeks, Touring en GT

bmw_5-reeks
Carscoop spotte onlangs het gamma van de nieuwe BMW 5-Reeks.

De traditionele modellen van de 5-Reeks, de BMW 5-Reeks en de BMW 5-Reeks Touring, werden onlangs aangevuld met de BMW 5-Reeks GT Concept, die we op het autosalon van Genève zagen. Het uiteindelijke productiemodel wordt nu dus ook aan een reeks testen onderworpen.

Normaal zullen we deze wagens zonder camouflage op de IAA in Frankfurt zien, de verkoop zou begin 2010 moeten starten. Het motorengamma zal allicht beginnen bij een 2 liter dieselmotor en eindigen bij een V8-motor die de huidige V10-motor in de BMW M5 zal vervangen. Die V8 met twee turbo’s zou weliswaar in staat moeten zijn evenveel vermogen en sportiviteit te leveren als de V10 die we nu kennen, althans dat beweert BMW. (via Carscoop)

BMW 5-Reeks Spyshots

BMW 5-Reeks Spyshots

BMW 5-Reeks Spyshots

Deel dit bericht:

1 reactie op "BMW 5-Reeks, Touring én GT"

  1. XliljeezyX 29-03-2009 om 11:01

    als ze die rood/witte streep op de achterkant zouden laten, zou het nog wel is zo kunnen zijn dat veel mensen zullen denken dat het een vorige generatie 7 serie station is. (ik bedoel dus de mensen met weinig auto kennis)

Reageer

Reactie aan het plaatsen...