Gelekt: Officiele foto’s Tesla Model S

tesla_model_s
Zoals wel vaker, lekken foto’s van een nieuw model voor de lancering ervan. Bij de Tesla Model S is dat niet anders.

Normaal zou het debuut van de Tesla Model S plaatsvinden in Los Angeles, binnen enkele uren, maar het internet bleek Tesla te vlug af te zijn. De Tesla Model S is een milieuvriendelijke wagen, die de Tesla Roadster moet helpen een wijd gamma van geraffineerde eco-wagens te vervolledigen.

De buitenkant heeft wel wat weg van de Jaguar XF, de binnenkant heeft momenteel nog van niets weg. Het ziet ernaar uit dat de middenconsole volledig uit een touchscreen zal bestaan, het is eens iets anders dan een traditionele middenconsole. De prijs zou uitkomen rond de $57.400, wat overeenkomt met zo’n €44.000, de Tesla Model S is normaal tegen 2011 beschikbaar voor de consument. (via CarScoop)

Thesla model S

Thesla model S

Thesla model S

Thesla model S

Thesla model S

Deel dit bericht:

2 reacties op "Gelekt: Officiële foto’s Tesla Model S"

 1. XliljeezyX 27-03-2009 om 18:31

  Lol. draait gewon XP op het middenconsole.
  maar zo te zien moet er nog heel wat gebeuren voor het klaar is.

 2. maxim 28-03-2009 om 13:08

  heb gehoord dat het een 17″ aanraak scherm word:D
  denk wel dat het knap word
  maar luxueus?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...