Preview: Audi A3 2011


De facelift die de Audi A3 dit jaar kreeg, zal volgens Audi niet tot 2011 meegaan, tegen dan moet er dus een ander model komen.

UPDATE: Nieuwe impressie hier!

Van de Audi A3 zullen er vier varianten komen: een cabrio, een sportback, een Audi A3 Plus en een coupé. Die laatstgenoemde zal het eerst worden voorgesteld, daarna zal de sportback volgen. Op de cabrio zal het nog eventjes wachten worden, de Audi A3 cabrio werd namelijk niet zo goed onthaald als verwacht werd door Audi. De meest interessante versie echter, is de Audi A3 Plus, die wat weg zal hebben van een vierdeurscoupé.

Een premiummerk moet natuurlijk ook zorgen voor de nodige kwaliteit. Daarom zal de Audi A3 beschikken over start-stop-technologie, efficiënte versnellingsbakken, weerstandsarme banden en een systeem dat rem-energie hergebruikt. De meest efficiënte motor zal 90 pk uitbraken en rijden op diesel, de Audi S3 wordt verwacht 280 pk te genereren en 350 Nm te leveren. De spannendste versie zou wel eens de Audi RS3 kunnen worden. (via 4WheelsNews)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...