1.8 TFSI voor Audi TT Roadster

Audi TT Roadster Cabrio
Van de Audi TT is recent nog een RS-model gelanceerd maar Audi wil ook in de andere richting kijken en komt met een 1.8 liter TFSI voor de Roadster.

Om ook aan de milieuvriendelijke kant van het gamma te denken zal Audi een 1.8 TFSI motor voorzien voor de TT Roadster. Deze kleine viercilinder beschikt over 160 pk en maakt de sprint van 0 naar 100 km/u mogelijk in 7,4 seconden. Voor de TT Coupé is deze motor niet voorzien omdat de Coupé als sportiever model wordt gezien.

Het verbruik van de 1.8L TFSI in de Audi TT Roadster ligt op een kleine 7 liter per 100 kilometer bij gecombineerd gebruik. De Audi TT Roadster met 2 liter benzine heeft hiervoor 8 liter nodig. De 1.8 liter motor wordt vanaf april verwacht op de Europese markt voor een basisprijs van 26.000 euro. (Via: Leftlane)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...