Video: Mercedes CLS 2011


We zagen eerder al beelden van de Mercedes CLS die in 2011 zijn intrede zal doen, nu hebben we ook bewegende beelden gevonden.

De uitlaten zijn in de achterbumper geïntegreerd, net zoals bij de Ocean Drive Concept, de achterlichten zullen allicht behoorlijk wat weg hebben van de huidige CLS, gezien de vormen van het kofferdeksel. Op gebied van motorisaties is het allicht zo dat er ook een Mercedes CLS 400 BlueHybrid zal komen, met de motor die in de Mercedes S400 BlueHybrid terug te vinden is.

Uiteraard zullen de AMG-fanaten ook krijgen wat ze willen, en zal de gekend 6,2 liter grote atmosferische V8 zijn weg vinden naar de CLS, samen met grotere en sportievere bumpers en vier dikke uitlaten, want zo hoort dat op een AMG. (via WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Mercedes CLS 2011"

  1. XliljeezyX 23-03-2009 om 21:31

    dit lijkt nu meer een e-klasse en de huidige CLS.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...