Lamborghini ontkent genomen beslissingen Estoque


We schreven eerder deze week dat Lamborghini de productie van de Estoque zou schrappen, of toch tenminste in de koelkast zou stoppen. Lamborghini is er echter snel bij om te ontkennen dat er al een beslissing is genomen.

In een bijzonder kort persbericht stelt Lamborghini dat het nog geen beslissing genomen heeft met betrekking tot het Estoque concept dat op het autosalon van Parijs voorgesteld werd. Lamborghini gelooft nog steeds dat als er een derde modellijn moet komen, een vierdeurscoupé de meest logische productkeuze is. We kunnen dus nog hopen dat Lamborghini zijn concurrent voor de Porsche Panamera en Aston Martin Rapide op de markt brengt.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Lamborghini ontkent genomen beslissingen Estoque"

  1. XliljeezyX 23-03-2009 om 22:34

    dat ding moet er gewoon komen
    het zal me eigenlijk niets verbazen als er een gek is die daar extra voor gaat betalen. maar of lamborghini dat accepteert voor 1 auto..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...