Productieversie Dacia Duster komt naar Frankfurt


Wie al wat wild loopt van het nieuwe concept van Dacia moet nog tot September wachten op het productiemodel.

De conceptversie van de Dacia Duster stond op het autosalon van Genève en was naar Dacia-normen zeker geen onaangename verschijning. De productieversie van de Crossover-SUV zal in september op het autosalon van Frankfurt staan. Voor de Duster zal Dacia het platform van de Sandero gebruiken en volgens bronnen binnen Dacia zal de auto verschillende delen van de conceptcar overnemen. Of we dat moeten geloven is nog maar de vraag…

De krijtlijnen van het motoraanbod van de nieuwe Duster zijn reeds uitgezet, er is plaats voor twee diesels: een 85 pk sterke 1.5 liter dCi en een 2.0 liter dCi met 170 pk. Wie liever benzine rijdt kan met een 106 pk sterke 1.6 liter aan de slag. De Dacia Duster zal uiteindelijk bij de dealers te vinden zijn vanaf Maart 2010. (Via: HLN)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Productieversie Dacia Duster komt naar Frankfurt"

  1. maxim 22-03-2009 om 14:46

    eindelijk een knappe dacia
    ze zijn allemaal wel goedkoop maar er zit niet eens stuurbekrachteging op

  2. XliljeezyX 22-03-2009 om 16:26

    daarom zijn ze ook zo goedkoop,
    een en al plastic, en er zit echt niks op. en een 2de hands renault motor.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...