Alfa Romeo MiTo Veloce komt naar AutoRAI

Alfa Romeo MiTo Veloce
Alfa Romeo heeft een leuke verrassing klaar voor de AutoRAI. De Italiaanse autobouwer gaat er een conceptversie van de MiTo Veloce voorstellen.

De Alfa Romeo MiTo RV Veloce moet een model worden tussen het gewone MiTo-gamma en de toekomstige MiTo GTA. De Veloce krijgt een 1.4 liter turbomotor met 180 pk, cijfers die dicht aanleunen bij de Fiat Grande Punto Abarth SS. De toekomstige MiTo GTA beschikt over 230 pk uit een 1.8 liter turbomotor, de topmotor van het huidige MiTo-gamma is een 1.4 liter JTB met 155 pk en 230 Nm koppel.

De Alfa Romeo MiTo RV Veloce sprint van 0 naar 100 km/u in minder dan 7,5 seconden, de ophanging zal een stuk sportiever worden gemaakt en de MiTo Veloce krijgt ook enkele aanpassingen aan het exterieur en mooie lichtmetalen velgen.

Wie de conceptversie van de Alfa Romeo MiTo Veloce wil zien moet daarvoor tussen 1 en 11 april afzakken naar Amsterdam voor de AutoRAI. Meer info over de AutoRAI vind je hier. (Via: Autoblog)

Alfa Romeo MiTo SuperVeloce

Alfa Romeo MiTo SuperVeloce

Alfa Romeo MiTo SuperVeloce

Alfa Romeo MiTo SuperVeloce

Alfa Romeo MiTo SuperVeloce

Alfa Romeo MiTo SuperVeloce

Deel dit bericht:

2 reacties op "Alfa Romeo MiTo Veloce komt naar AutoRAI"

  1. XliljeezyX 21-03-2009 om 10:47

    Zoveel vermogen in zo’n kleine auto.
    Veel mensen zullen nog verbaasd zijn..

  2. Willem 22-03-2009 om 23:52

    De realiteit zal wel meevallen denk ik maar de tekeningen hebben toch een “johnny”gehalte. Zeker met die mistlichten “aan”!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...