Crisis: British Motor Show afgelast

british_motor_show
Door de economische malaise zal de 2010 British Motor Show niet doorgaan, dat werd besloten door de SMMT.

De SMMT is de Society of Motor Manufacturers and Traders en besloot dat de uitdagingen die de autosector te overwinnen heeft niet toelaten dat merken dure shows geven om hun wagens in de kijker te zetten. Het persbericht vind je hieronder terug.

Following a thorough consultation with the UK motor industry, the Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT) has taken the difficult decision to cancel the 2010 British International Motor Show.

SMMT, with the support of the UK motor industry, remains committed to showcasing the achievements and products of the automotive sector. However, the economic downturn and the unprecedented challenges facing the industry both in the UK and around the world, have made it impossible for exhibitors to commit to a 2010 event.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...