Impressies: Rolls-Royce 200EX Cabrio en Coupe

rolls_royce_200ex_concept_coupe_impressie
We vingen eerder al geruchten op over Rolls-Royce dat bezig zou zijn aan een cabrio- en een coupéversie van de 200EX. Nu vonden we wat beeldmateriaal.

Globalmotors.net liet onderstaande impressies maken op basis van de Rolls-Royce 200EX. De foto’s tonen duidelijk een combinatie van de bestaande Rolls-Royce Drophead en de Drophead Coupé, maar dan met enkele karaktertrekken van de Rolls-Royce 200EX.

Ook is er meer nieuws over de naam, de kans is groot dat Rolls-Royce het uiteindelijke productiemodel van de 200EX de naam Silver Ghost zal meegeven, een naam die het merk in het begin van de vorige eeuw frequent gebruikte. (via Globalmotors.net)

Rolls-Royce 200 EX Cabrio Coupé

Rolls-Royce 200 EX Cabrio Coupé

Rolls-Royce 200 EX Cabrio Coupé

Rolls-Royce 200 EX Cabrio Coupé

Rolls-Royce 200 EX Cabrio Coupé

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...