Rolls-Royce 200EX: ook Coupe en Cabrio?

Rolls-Royce 200EX Concept
Naar het schijnt neemt Rolls-Royce het in overweging een coupé- én carbioversie te maken van de onlangs voorgestelde Rolls-Royce 200EX.

De Rolls-Royce 200EX Concept staat gekend als de basis voor een betaalbare Rolls. Voor de meeste mensen zullen Rollsen nooit betaalbaar zijn, maar dit eventjes buiten beschouwing gelaten, zouden de Rolls-Royce 200EX Coupé en Cabrio dan de betaalbare coupés en cabrio’s worden van het elitemerk.

Volgens onze bron wil Rolls-Royce ongeveer 1.500 exemplaren van de 200EX bouwen per jaar. Dit zou meer dan een verdubbeling van de huidige productie van Rolls-Royce betekenen. Het merk bouwde vorig jaar namelijk 1.212 wagens. Normaal zien we in Frankfurt een productieversie van de 200EX, eventuele varianten volgen dan later. (via eGM)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Rolls-Royce 200EX: ook Coupé en Cabrio?"

  1. XliljeezyX 16-03-2009 om 21:32

    Ach waarom ook niet het dak eraf!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...