Jaguar XF Estate in Frankfurt?


Eerder speculeerden we al dat er een Jaguar XF-Estate zou komen, volgens Auto motor und sport, zal die op de IAA in Frankfurt staan.

Veel veranderingen zouden we niet direct zien, op een ruimere koffer na zal het interieur nagenoeg hetzelfde blijven. Of de achterkant een paar nieuwe lichten krijgt weten we nog niet, maar tegen dat de IAA van start gaat, zullen we normaalgezien meer nieuws kunnen voorzien.

De komst van de XF Estate doet natuurlijk heel wat geruchten opwaaien rond de XF-R Estate, die dan met z’n 5.0 liter V8-motor directe concurrentie zou zijn voor de BMW M5, de Mercedes E63 AMG en de Audi RS6. De AMG zou overigens ook debuteren op het autosalon van Frankfurt.

Het model dat we normaal in Frankfurt te zien zullen krijgen is weliswaar slechts een concept, het uiteindelijke productiemodel zou pas tegen 2011 ten tonele verschijnen. Bij de meeste merken komt de Estate-versie relatief snel na het berlinemodel, Jaguar doet er dus bijzonder lang over. (via 4wheelsnews)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...