Geneve ’09: Nissan Cube

nissan_cube
Niet enkel de Nissan Qazana was nieuw op de Nissan-stand in Genève, ook de Nissan Cube stond er, want die komt voor het eerst naar Europa.

Nissan zag het succes van de Cube in Azië en in Amerika en wil dat in Europa ook. De Cube is een wagen die misschien niet direct uitblinkt in looks, maar veel ruimte is er zeker! De grote ruiten, de gemakkelijke instap en de overvloed aan ruimte maken hem misschien wel het meest geschikt voor senioren.

Al zullen die senioren dan wel minstens met 106 pk de baan op moeten. Dat is wanneer ze kiezen voor de 1.5 liter dieselmotor. De mogelijkheid bestaat om een 1.6 liter benzinemotor te kopen, dan krijg je 4 pk meer. Vanaf 2010 kan je je oma en opa een Cube cadeau doen!

Nissan Cube

Nissan Cube

Nissan Cube

Nissan Cube

Nissan Cube

Nissan Cube

Nissan Cube

Deel dit bericht:

1 reactie op "Genève ’09: Nissan Cube"

  1. Badeceu1 13-03-2009 om 2:04

    tjah…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...