Spyshots: Mercedes S-Klasse Coupe

mercedes_s-klasse_coupe
Mercedes gaf onlangs de CLK een nieuwe naam, met name E-Klasse Coupé. Nu zal het merk met de ster hetzelfde doen voor de Mercedes CL.

Wat maakt dat de CL, die op de Mercedes S-Klasse gebaseerd is, voortaan door het leven zal gaan met de naam Mercedes S-Klasse Coupé. Dit zou naamsverwarring tussen de verschillende modellen tegengaan en een duidelijker positionering opleveren. Volledig officieel is deze nieuwe naamgeving nog niet, maar logisch klinkt het in ieder geval wel.

De nieuwe generatie krijgt een nieuwe voorbumper en zoals het tegenwoordig hoort, worden de koplampen voorzien van LED-lichtjes, voor overdag. Aan de zijkant merken we nieuwe spiegels op, die wat weghebben van de Mercedes E-Klasse. Aan de achterkant herkennen we ook een nieuwe bumper en – hoe kan het ook anders – LED-lichtjes.

De nieuwe CL – de Mercedes S-Klasse Coupé dus – zal normaal na de nieuwe S-Klasse worden voorgesteld. Wetende dat de S-Klasse wellicht op het autosalon van Shangai staat, betekent dat dat de S-Klasse Coupé moet volgen op de IAA in Frankfurt. Daar zal normaal ook de E63 AMG aanwezig zijn. (via Autowereld)

Mercedes S-Klasse Coupé

Mercedes S-Klasse Coupé

Mercedes S-Klasse Coupé

Mercedes S-Klasse Coupé

Mercedes S-Klasse Coupé

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...