Geneve ’09: Hyundai ix-onic Concept

hyundai_ix-onic_concept1
Niet alleen de Hyundai i20 driedeurs stond op het autosalon van Genève, ook de Hyundai ix-onic Concept was van de partij!

De Hyundai ix-onic Concept verraadt hoe de volgende generatie Hyundai Tucson eruit zal zien. De ix-onic is een crossover én bovendien milieuvriendelijk. De 1.6 liter GDi motor met turbo levert 168 pk en stoot slechts 149 gram CO2 uit per kilometer.

Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant ziet dit concept er redelijk goed uit. Het dashboard oogt overzichtelijk en fris, maar helemaal opgewonden moeten we niet geraken, want de Hyundai Tucson zal allicht hoogstens enkele trekken van dit interieur krijgen.

Verontrustend is wel dat Hyundai het in de perskit over het gebruik van innovatief plastic heeft. Klinkt niet bepaald goed. Geniet even mee van de foto’s. (Die komen weliswaar van autoblog.com, we zagen de Hyundai ix-onic zelf ook, maar vergaten er foto’s van te nemen)

Hyundai Ix-Onic concept

Hyundai Ix-Onic concept

Hyundai Ix-Onic concept

Hyundai Ix-Onic concept

Hyundai Ix-Onic concept

Hyundai Ix-Onic concept

Hyundai Ix-Onic concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...