Concept: Lamborghini Insecta

lamborghini_insecta
Het concept dat we hier zien, de Lamborghini Insecta, is het geesteskind van een designstudent uit Roemenië, Iulian Bumbu.

De designer zegt dat dit concept een fusie is tussen de huidige designrichting van Lamborghini en de designtaal van het exo-skelet van een insect. Het concept is een tweezits supercar met een middenmotor en beschikt zoals de traditie het voorschrijft over scissor-doors.

Uiteraard bestaat dit model niet in het echt, maar mocht het ooit in leven geroepen worden, zou het wel eens kunnen zijn dat de V10-motor van Lamborghini onder de motorkap komt te liggen, gezien de gelijke grootte van de Insecta en de Lamborghini Gallardo.

Persoonlijk vind ik de looks aan de voorkant van de Insecta nogal zielig, door de koplampen die behoorlijk smal zijn en naar buiten gericht zijn. De achterkant en de zijkant daarentegen spreken me meer aan. Wat vinden jullie ervan? (via AutoExpress)

Lamborghini Insecta

Lamborghini Insecta

Lamborghini Insecta

Lamborghini Insecta

Deel dit bericht:

4 reacties op "Concept: Lamborghini Insecta"

 1. XliljeezyX 11-03-2009 om 20:59

  Gelukkig niet meer van die stomme teasers.

 2. Willem 11-03-2009 om 22:53

  De zijkant is mooi! De achterkant is breed maar een beetje onoverzichtelijk. Er scheelt iets mee maar ik weet niet goed wat.
  Wat die smoel betreft geef ik je helemaal gelijk!

 3. dimitri 12-03-2009 om 17:17

  knap ding, niks op aan te merken en aerodynamica moet super zijn

 4. XliljeezyX 12-03-2009 om 19:39

  @dimitri, precies 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...