Geneve ’09: Kia No.3 Concept

kia_no3_concept1
Ook Kia was aanwezig op het autosalon van Genève en naast haar gebruikelijke modellen, stelde het ook de Kia No.3 Concept voor.

De Kia No.3 Concept is een compact, maar ruim stadswagentje dat de toekomstige designrichting van de Kia No.3 zal aangeven. Het glazen dak dat we aan de bovenkant van de wagen kunnen waarnemen en de speciale zetels zullen dus allicht nooit hun weg naar het productiestadium vinden.

Persoonlijk vind ik dat de Kia No.3 Concept er niet mis uitziet, de koplampen passen perfect op deze MPV. MPV staat volgens Kia niet alleen voor Multi Purpose Vehicle, maar evenzeer voor Magnificent Panoramic Vehicle, Marvellous Palace Vehicle en Mission Possibilities Vehicle. Tijd voor enkele foto’s!

Kia No.3 Concept

Kia No.3 Concept

Kia No.3 Concept

Kia No.3 Concept

Kia No.3 Concept

Kia No.3 Concept

Kia No.3 Concept

Kia No.3 Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...