Gelekt: Kia Sorento

Nieuwe Kia Sorento
De teasers van de nieuwe Kia Sorento hadden we al, nu zijn ook twee officiële foto’s van de SUV gelekt.

De nieuwe Kia Sorento zal zijn debuut maken op het autosalon van Seoul in April, onder de motorkap zal een nieuwe milieuvriendelijke R-Dieselmotor te vinden zijn. Deze 2.2 liter dieselmotor zorgt voor een vermogen van 200 pk en een verbruik van 7 liter per 100 kilometer. De R-Dieselmotor voldoet daarenboven aan de EURO5 standaard.

Onder de motorkap vinden we verder nog twee benzinemotoren: een 2.4 liter viercilinder (200 pk) en een 3.8 liter V6. Deze zijn beide bestemd voor de internationale markten waaronder de VS en Europa. Standaard krijgt de Sorento een automatische zesbak. (Via: Kia-World)

Nieuwe Kia Sorento

Nieuwe Kia Sorento

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...