Geneve ’09: vooruitblik Alfa Romeo MiTo GTA


De uiteindelijke Alfa Romeo MiTo GTA zal op verschillende punten verschillen met het conceptmodel dat we in Genève zagen.

Zo zal het interieur volledig herzien worden, het alcantaraleder dat we op het dashboard zagen, zullen we dus helaas niet terugvinden in het definitieve interieur. Ook het roodkleurend stuur bij teveel toeren zal niet terug te vinden zijn in het productiemodel.

Verder is het zo dat de uitlaten niet geplaatst zullen worden zoals afgebeeld op het conceptmodel. De Alfa-verantwoordelijken daar gaven toe dat de uitlaten op de Alfa Romeo MiTo GTA Concept misschien iets té viriel zijn. Het uiteindelijke productiemodel zien we normaal in Frankfurt terug, wat betekent dat de MiTo GTA tegen het einde van dit jaar bij de dealers zou moeten staan.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Genève ’09: vooruitblik Alfa Romeo MiTo GTA"

  1. XliljeezyX 05-03-2009 om 18:33

    Hmm kies deze toch liever dan een Abarth 500 EsseEsse.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...