Toyota en Lexus willen eigen luxemerk


Volgens recente geruchten zouden Toyota en Lexus werken aan een nieuw luxemerk, dat ter hoogte van Rolls-Royce en Maybach zou worden gepositioneerd.

Nu zouden dus ook de Japanners beginnen aan extreme luxe-wagens, een markt die tot op heden enkel door de Duitsers en de Britten werd ingepalmd. Bij Lexus lieten ze weten dat er effectief vraag is naar dergelijke producten en dat Lexus aldus logischerwijze zou leveren wat de klant wilt. Goed idee of niet?

Details over mogelijke modellen en een mogelijke merknaam zijn nog niet bekend tot op heden, laat staan dat er al geweten is hoe de wagen zou aangedreven worden, elektrisch of met de traditionele extreem grote motoren. Mocht het zover komen dat Toyota en Lexus toch zo’n wagen bouwen, zal u het hier ongetwijfeld lezen. (via eGMCartech)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Toyota en Lexus willen eigen luxemerk"

  1. XliljeezyX 03-03-2009 om 14:23

    Kijk dat is zeker een goed idee.:
    “dat Lexus aldus logischerwijze zou leveren wat de klant wilt. Goed idee of niet?”
    Maar om een heel nieuw merk op te zetten is ook weer zo overdreven.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...