Geneve ’09: Porsche Cayenne Diesel

porsche_cayenne_diesel
Ook de Cayenne Diesel was aanwezig op de Porsche-stand, op het autosalon van Genève.

De Porsche Cayenne Diesel wordt door een V6 dieselmotor aangedreven, die 240 pk en 550 Nm levert. Het verbruik komt neer op 9,3 liter per 100 km, en aangezien de brandstoftank 100 liter groot is, kan de Porsche Cayenne Diesel meer dan 1000 km rijden met 1 volle tank.

Standaard op de Porsche Cayenne Diesel zijn de S-Tronic versnellingsbak én een dieselpartikelfilter. De kostprijs van een standaard Porsche Cayenne Diesel komt neer op €58.000. Toen we de vraag stelden of er aan het interieur iets veranderde was het antwoord: de toerenteller. Niets speciaals dus, voor een interieurfoto van de Porsche Cayenne kan je hier terecht.

Porsche Cayenne Diesel

Porsche Cayenne Diesel

Porsche Cayenne Diesel

Porsche Cayenne Diesel

Porsche Cayenne Diesel

Deel dit bericht:

1 reactie op "Genève ’09: Porsche Cayenne Diesel"

  1. Willem 03-03-2009 om 23:01

    Blijft lelijk:) En die diesel… huiveren!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...