Geneve ’09: Mercedes E-Klasse Coupe

Mercedes E-klasse Coupé
Na de Mercedes E-Klasse volgt logischerwijze de Mercedes E-Klasse Coupé.

Het interieur van de Mercedes E-Klasse en de Mercedes E-Klasse Coupé zijn op enkele details na hetzelfde, net zoals het motorengamma. De krachtigste versie is telkens de E500, die over een V8 beschikt, die 388 pk levert. Uiteraard is er ook een milieuvriendelijke variant getoond, met name de E 250 CDI, die slechts 5,3 liter per 100 km verbruikt.

Het interieur is perfect afgewerkt tot in de details, leuk is dat er bij de E-Klasse Coupé een panoramisch dak is dat doorloopt tot achteraan, terwijl dat bij de E-Klasse niet het geval is. De beenruimte achterin valt al bij al best mee, al zullen relatief grote mensen mij daarin tegenspreken.

Voorts is het zo dat de Mercedes E-Klasse Coupé een bijzonder mooie lijn heeft gekregen, die de wagen de uitstraling geeft, die een coupé verdient. De prijs van de E-Klasse Coupé begint bij een goede €44.000, maar van zodra je opties begint aan te duiden, gaat de prijs algauw de hoogte in.

Mercedes E-klasse Coupe

Mercedes E-klasse Coupe

Mercedes E-klasse Coupe

Mercedes E-klasse Coupe

Mercedes E-klasse Coupe

Mercedes E-klasse Coupe

Mercedes E-klasse Coupe

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...