Geneve ’09: Audi TT RS

Audi TT RS
De Audi TT RS is met 340 pk de krachtigste TT, onder de motorkap huist een 2.5 liter vijfcilinder.

Die vijfcilinder is uitgerust met een turbocharger en FSI directe injectie. De sprint naar 100 km/u is voorbij in 4,6 seconden, de Roadster heeft voor dezelfde sprint één honderdste seconde langer nodig. De topsnelheid ligt logischerwijs op 250 km/u. Optioneel kan Audi dit verhogen tot 280 km/u. Het verbruik van de TT RS Coupé ligt op 9,2 liter per 100 kilometer en dat van de Roadster op 9,5 liter per 100 kilometer.

De TT RS staat op 18″ velgen en is zo’n 4,2 meter lang, de typische RS kenmerken van Audi komen ook terug in de TT RS. Ovalen uitlaatpijpen, een spoiler, een herwerkte grille en genoeg RS-badges om je zeker niet van TT te vergissen. 

Audi TT RS

Audi TT RS

Audi TT RS

Audi TT RS

Audi TT RS

Audi TT RS

Audi TT RS

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...