Geneve ’09: Ferrari 599XX en 599 HGTE

ferrari_599
Op de stand van Ferrari in Genève zullen de Ferrari 599XX en de Ferrari 599 HGTE te zien zijn.

De Ferrari 599 HGTE is een nieuw handling-pakket voor de Ferrari 599. HGTE staat voor Handling GT Evoluzione. Normaal zou de Ferrari 599 GTB Fiorano daardoor scherper moeten sturen en een betere wegligging hebben. Wat er precies allemaal van aan is, weten we een van de komende dagen te vertellen, op het autosalon van Genève.

De tweede publiekstrekker van Ferrari is de Ferrari 599XX, die een ‘technologisch labo’ is dat voor een beperkt aantal klanten bestemd is. De technologie die in de Ferrari 599XX zit is gelijkaardig als die van de F1-technologie die Ferrari gebruikt.Veel innovaties zijn nieuw en speciaal voor dit model ontworpen. Of de Ferrari op de weg zal mogen rijden is nog niet duidelijk en wat Ferrari bedoelt met ‘een beperkt cliënteel’ is nog niet duidelijk. Het kan hier gaan om een beperkte oplage of een beloning voor trouwe klanten. Het wat en het hoe hoort u binnenkort van ons. (via eGMCartech)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...