Geneve ’09: Volkswagen Polo

vw_polo_geneve_2009
Officieel nieuws over een Volkswagen Polo die naar Genève komt, heeft ons nog niet bereikt, wel heeft Volkswagen een spandoek opgehangen in Genève, waarop de nieuwe Volkswagen Polo duidelijk te zien is.

De redactie zakt vandaag alvast af naar het autosalon van Genève om voor foto’s te zorgen die een hogere kwaliteit kennen. Tot zover kunnen we u dus enkel volgende informatie geven: de 1.2 liter TSI-motor én de 1.6 liter TDI motor zullen ongetwijfeld hun ingang vinden in de Volkswagen Polo, die bijzonder veel wegheeft van zijn grote broertje, de Volkswagen Golf.

Allicht kunnen we later dit jaar, op het autosalon van Frankfurt, de Volkswagen Polo GTI én de Volkswagen Polo Bluemotion terugvinden. Neem ook even hier een kijkje voor de Volkswagen Polo Cabrio. (via Autoweek)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...