Gelekt: Alpina B7

BMW Alpina B7
507 pk, 700 Nm koppel en een sportievere look. Wie wil er nu nog een BMW M7?

Op het autosalon van Genève zal Alpina de Alpina B7 voorstellen gebaseerd op de nieuwe 7-reeks. Een eerste foto van de B7 lekte echter op het internet. Onder de motorkap van de Alpina B7 vinden we een 4.4 liter V8 met supercharger, goed voor 507 pk en 700 Nm koppel. De sprint van nul naar honderd is voorbij in 4,7 seconden en de topsnelheid van de Alpina B7 bedraagt 280 km/u.

De Alpina B7 is uitgevoerd in typische Alpina-stijl, het bekende Alpinablauw, de multispaaks velgen en de kofferspoiler zijn bijna legendarisch. Alpina zorgt ook voor betere remmen en een sportiever chassis. 

Naast de B7 zal Alpina ook de B6 GT3 voorstellen met dezelfde 4.4 liter V8 onder de motorkap, de B6 GT3 zou echter 25 Nm koppel meer hebben dan de B7. De B6 GT3 wordt Alpina’s eerste stap in de racewereld. Op het autosalon van Genève hierover meer. (Via: Autozeitung)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Alpina B7"

  1. XliljeezyX 28-02-2009 om 14:54

    Die kleur met die voorbumper staat hem erg goed!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...