Spyshots: Alfa Romeo Milano

alfa_romeo_milano
De opvolger van de Alfa Romeo 147, de Alfa Romeo Milano, werd gespot tijdens het wintertesten.

Oorspronkelijk zou de opvolger van de Alfa Romeo 147 de Alfa Romeo 149 genoemd worden, maar door herstructureringsplannen kwam de naam Milano uit de bus. De impressie die we zagen over de Alfa 149 geldt nog steeds als impressie, enkel de naam verandert dus.

Er is weinig geweten over dit model, maar wel wordt er verwacht dat de Alfa Romeo Milano op hetzelfde platform zal staan als dat van de Fiat Bravo en de Lancia Delta. De Milano zal dus ongeveer 430 cm lang zijn, waarvan 260 cm wielbasis. Die wielen zullen trouwens allemaal tegelijkertijd kunnen aangedreven worden, al is dit geen standaarduitrusting.

Wellicht zal de Alfa Romeo Milano beschikbaar zijn met een 1.4 liter benzinemotor met turbo met een vermogen tussen de 120 en 150 pk. Wie diesel verkiest, zal normaal kunnen kiezen uit de 1.6 liter motor met 105 of 120 pk en de 1.9 liter motor met 120 of 150 pk. Later volgt ongetwijfeld een GTA-versie, waarvan het vermogen op 265 pk geschat wordt.

De eerste afspraak met de Alfa Romeo Milano zal waarschijnlijk het autosalon van Frankfurt worden in september, de verkoop zal eind 2009 of begin 2010 starten.

(via WCF)

Alfa Romeo Milano

Alfa Romeo Milano

Alfa Romeo Milano

Alfa Romeo Milano

Alfa Romeo Milano

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Alfa Romeo Milano"

  1. _________ 25-02-2009 om 11:12

    Het ziet er een beetje uit als een grote mito

Reageer

Reactie aan het plaatsen...