BMW 3-Reeks GT in Frankfurt?

bmw_3-reeks_gt_header
BMW zal binnenkort de BMW 5-Reeks GT Concept tonen, komt het merk ook met een BMW 3-Reeks GT Concept?

Het lijkt alleszins niet onlogisch, want BMW maakte eerder al een BMW X5 en maakte er daarna een kleinere versie van, de BMW X3. Ook is het zo dat BMW nu zo goed als elke marktniche probeert op te vullen, dus waarom geen BMW 3-Reeks GT?

Als de reacties op de BMW 5-Reeks GT Concept positief zijn, is het aannemelijk dat BMW ook een kleinere variant op de markt zal willen brengen, de stap naar de BMW 3-Reeks GT is dan zeer dichtbij. De BMW 5-Reeks GT werd gecategoriseerd onder de noemer ‘Progressive Activity Sedan’, kortweg PAS. De BMW 3-Reeks GT zou de noemer ‘PAC’ oftewel ‘Progressive Activity Coupé’ meekrijgen. Eventueel zou de naam V3 zelfs een optie zijn.

De BMW 3-Reeks GT zou een hogere daklijn krijgen én een langere wielbasis, om zo een optimaal rijcomfort en veel ruimte binnenin te garanderen. De kans is groot dat de GT vierwielaandrijving zal krijgen als optie, standaard zou achterwielaandrijving voorzien zijn.

Wat zal het volgende zijn? Een BMW 1-Reeks met lange wielbasis, hoger onderstel en extreem veel ruimte binnenin? (via WCF en Teknikensvarld)

BMW 3-Reeks GT Concept PAC

BMW 3-Reeks GT Concept PAC

BMW 3-Reeks GT Concept PAC

Deel dit bericht:

1 reactie op "BMW 3-Reeks GT in Frankfurt?"

  1. XliljeezyX 25-02-2009 om 14:38

    Leuke photoshop. maar vind dit concept model beter dan de 5GT.
    Dit ziet er meer uit als een normale 3-serie sedan.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...