Autodelen stijgt in populariteit

Cambio Autodelen
Het aantal autodelers is in ons land sterk gestegen. Cambio, het bedrijf dat autodelen in België organiseert, zag zijn ledenaantal groeien met 37 procent.

Autodelen werkt zeer simpel. Cambio heeft een aantal parkeerplaatsen, waar je een auto kan reserveren voor de tijd die je wenst. Op het einde van de maand betaal je dan voor je ritten. Vooral voor mensen die maar af en toe een auto nodig hebben, is autodelen populair.

Naar de oorzaken van de populariteit van autodelen moeten we volgens Cambio niet lang zoeken: de hoge brandstofprijzen in de eerste helft van vorig jaar en de economische crisis hebben mensen doen nadenken over hun autogebruik. Cambio heeft tevens het aanbod uitgebreid.

Cambio wil tegen eind 2010 graag 14.000 abonnees tellen. Op termijn hoopt het zelfs om 100.000 Belgen te laten autodelen. Meer informatie over Cambio vind je hier. (Via: Deredactie)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...