Teasers: Audi TT-RS

audi_tt-rs_teaser
De Audi TT-RS is de ultieme krachtpatser die gebaseerd is op de Audi TT. Op het autosalon van Genève zien we die voor het eerst, maar op het internet lekten er nu al foto’s.

De Audi TT-RS krijgt de LED-lampen voor overdag, waarover zo goed als elke Audi tegenwoordig beschikt. Op de achterkant staat een spoiler gemonteerd en het ziet er niet direct naar uit dat de spoiler kan wegklappen. Op de remblokken staat RS geschreven, wat betekent dat de wagen allicht zeer snel tot stilstand kan komen.

Wat er precies onder de motorkap ligt is nog niet geweten. De kans is groot dat het een vijfcilindermotor zal worden met 2.5 liter motorinhoud en 340 pk, maar er wordt ook gefluisterd dat Audi wel eens zou durven verrassen met een 3.0 liter supercharged motor. Wat het precies zal worden, weten we te melden vanop het autosalon van Genève. (via WCF)

Audi TT-RS

Audi TT-RS

Audi TT-RS

Deel dit bericht:

2 reacties op "Teasers: Audi TT-RS"

  1. XliljeezyX 21-02-2009 om 15:10

    Als het maar en V6 word. want een 4 cilinder is niet echt een sportwagen..

  2. MRM 21-02-2009 om 15:19

    vijfcilinder 😉
    vijf cilinders in lijn.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...