Geneve ’09: Koenigsegg Quant

koenigsegg_quant
Coupé’s met vier deuren zijn in en ook Koenigsegg wil een graantje meepikken. Wat we eerder verwachtten, blijkt dus juist te zijn.

De afbeelding die we zien is uiteraard een teaser (zo hoort het tegenwoordig) die met de computer is gemaakt. We krijgen dus een eerste beeld van de Koenigsegg Quant, maar hoe hij er precies zal uitzien weten we pas als het autosalon van Genève haar deuren opent. Tegen dan kunnen we normaalgezien ook iets vertellen over de prestaties.

Of de Koenigsegg Quant effectief het productiestadium zal zien is een andere zaak, al heeft Koenigsegg wel speciaal voor de Quante een nieuw onderstel ontwikkeld. De concurrenten van de Quant zouden de Lamborghini Estoque, de Porsche Panamera en de Aston Martin Rapide worden. (via: Autowereld.com)

Koenigsegg Quant

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...